Kitty Peeters-Wolf

Ik ben Kitty 47 jaar en moeder van 4 kinderen in een samengesteld huwelijk. Mijn man heeft een niet aangeboren hersenletsel, PTSS, manische depressie, ADHD, suïcidale gedachten en lichamelijke beperkingen. Mijn dochter heeft borderline en angst- en paniekstoornissen met suïcidaal gedrag, 2 zoons met ASS en 1 met ADHD.
Verder heb ik gedegen ervaring in het werken en begeleiden van mensen met een beperking: verstandelijk, motorisch, psychisch, gedragsproblematiek en autismeaanverwante stoornissen.

Ik ga ervan uit dat iedereen verantwoordelijk is voor zichzelf en verwacht dat ook van mijn cliënten.

In mijn praktijk wordt gebruik gemaakt van de volgende competenties:
Rouwverwerking, stervensbegeleiding, innerlijke kind werk, regressie, reïncarnatietherapie, NLP, Lichaamsgerichte therapie, magnetiseren, energiewerk, creatieve therapie, meditatie, ademwerk, kindertherapie, begeleiding voor ADHD/Authismeaanverwante stoornissen.